Που Διαφοροποιούμαστε;

Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψουμε το μέλλον… είναι να το φτιάξουμε εμείς, όπως το επιθυμούμε…

Έχοντας 28 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Simply English, έχει αναγνωριστεί ως ένας οργανισμός που που με μεθοδικότητα και υψηλή κατάρτιση, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης σε παιδιά, ενήλικες και επιχειρήσεις.

Βασικό ρόλο στην υλοποίηση αυτών, έχει επιτελέσει η συνεχής ανάπτυξη και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η δημιουργία σύγχρονων προγραμμάτων διδασκαλίας και η συνεχής επένδυση στην καινοτομία.

Η συνετή εφαρμογή  αυτών είναι που μας κάνει ξεχωριστούς και πρωτοπόρους στις εξελίξεις στο χώρο μας.

null

Οργάνωση

Το πρόγραμμα, η διδασκαλία, οι εκπαιδευτικές παροχές, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι όλα συντονισμένα προς ένα και μόνο στόχο: την Επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις και την σε βάθος γνώση της γλώσσας.

null

Εγκαταστάσεις

Η καρδιά μας χτυπά στον Άγιο Δημήτριο, σε έναν χώρο 140τμ, τον οποίο και ανανεώνουμε κάθε χρόνο, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων.

null

Διάρκεια Φοίτησης

Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των σχολών γλώσσας απαιτεί από 18 έως 24 μήνες προετοιμασίας για Lower ή Proficiency , το Simply English σας το παρέχει σε μόνο 9 μήνες. Μισός χρόνος διδασκαλίας, μελέτης και κόπου, μισό κόστος διδάκτρων και βιβλίων και διπλάσιος αριθμός επιτυχόντων!

null

Διάρκεια Διδακτικών Ωρών

Χ ώρες Διδασκαλίας , Χ ώρες Listening, Χ ώρες Tests προσομοίωσης, Χ ώρες μαθήματα σε Υπολογιστές. Με ΧΧ ώρες εβδομαδιαίως καλύπτουμε όλες τις δεξιότητες με ποιότητα και αποδοτικότητα για να βοηθήσουμε και στη απόκτηση γνώσης και στη λήψη του πτυχίου!

null

Ευελιξία Αλλαγής Επιπέδου

Με τη συμβολή των εκπαιδευτών μας, οι σπουδαστές μας μπορούν εφόσον το θέλουν και οι ίδιοι, να προχωρήσουν πιο γρήγορα προς το πτυχίο που επιθυμούν και να «κερδίσουν» τάξη με βάση τα την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους.

null

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Οι καθηγητές μας είναι επιλεγμένοι με αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια, και είναι απόφοιτοι Φιλολογικών τμημάτων, με εκτενή δραστηριότητα. Όλοι μαζί, συγκροτούμε μια κορυφαία εκπαιδευτική ομάδα που είναι έτοιμοι να σας οδηγήσει στους στόχους σας.

null

Βιβλία Εκπαίδευσης

Προς όφελος των σπουδαστών και της επιτυχίας τους στις εξετάσεις, επιλέγουμε βιβλία των κορυφαίων εκδοτικών οίκων, τα οποία είναι σύγχρονα, με αξιόπιστη και αφομοιώσιμη ύλη, χωρίς να τους αναγκάζουμε στην αγορά περιττών και ακριβών βιβλίων.

null

Tests και Προσομοιώσεις

Σε κάθε στάδιο της εκπαίδευσης, εκτελούμε τεστ και προσομοιώσεις, για εξάσκηση και προσαρμογή στης απαιτήσεις των τελικών εξετάσεων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιτυχία που δεν είναι άλλη από την απόκτηση της γνώσης της γλώσσας και τη απόκτηση πιστοποίησης.

null

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

Κατανοώντας τις δυσκολίες που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν, προσφέρουμε πολύ προσιτές και δίκαιες χρεώσεις, με επιπλέον εκπτώσεις, αλλά και Εδικές Τιμές. Ακόμα, παρέχουμε κατά περίπτωση άτοκες δόσεις, εκπτώσεις κατά την προεξόφληση, ακόμα και δωρεάν συγγράμματα.