Σχετικά με Εμάς
Home

Σχετικά με Εμάς

Those who know nothing of foreign languages know nothing of their own

‒Johann Wolfgang von Goethe

To Κέντρο Ξένων Simply English ιδρύθηκε το 1991, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από την Γεωργία Σωτηροπούλου – Ζηνόβη, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παιδιών της περιοχής όσον αφορά στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας.

Από το 1991 μέχρι τις μέρες μας, από το Simply English έχουν περάσει περισσότεροι από 3.000 μαθητές, με ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 80%, σε πτυχία διαφόρων επιπέδων και γλωσσών. Η πιστοποίηση γλώσσας γίνεται μέσω των συνεργασιών μας με φορείς , όπως το Hellenic American Union (University of Michigan), to British Council (University of Cambridge), το Υπουργείο Παιδείας (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).

Ακλόνητη βάση της επιχείρησης είναι σύσσωμη η οικογένεια Ζηνόβη, η οποία στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την ποιοτική παροχή υπηρεσιών του κέντρου ξένων γλωσσών. Σήμερα η διεύθυνση του Simply English ανήκει πλέον στον Βασίλειο Ζηνόβη, γιο της ιδρύτριας, ο οποίος συνεχίζει επάξια το έργο της.

Στο Simply English παραδίδονται μαθήματα Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής και Ισπανικής γλώσσας σε μαθητές, σπουδαστές και εργαζομένους. Ακολουθούνται όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας (e-books, interactive whiteboards, e-leaming) και το προσωπικό μας καταρτίζεται σύμφωνα με όλες τις μοντέρνες και δοκιμασμένες μεθόδους.

Οι Καθηγητές μας

[nd_learning_teachers nd_learning_layout=”layout-3″ nd_learning_width=”nd_learning_width_33_percentage nd_learning_float_left” nd_learning_qnt=”3″]

η επιτυχία μας με αριθμούς

1100

Επιτυχόντες Lower Cambridge ή Michigan

800

Επιτυχόντες Proficiency Cambridge ή Michigan

900

Επιτυχόντες TOEFL/ IELTS

400

Επιτυχόντες DELF/ DALF

280

Επιτυχόντες TOEIC & BULLAT

Τι μας Διαφοροποιεί

01. Εμπειρία

-28 χρόνια παρουσίας στο χώρο
- Προσωπικό εγνωσμένης αξίας
- Σύγχρονες μέθοδοι και μέσα εκπαίδευσης

02. Επαγγελματισμός

- Ανανέωση Εξοπλισμού σε ετήσια βάση
- Δυνατότητα Επικοινωνίας 24/7
- Συνεχής Εκπαίδευση Καθηγητών

03. Εγγύηση

Το Simply English με πολυετή διδακτική εμπειρία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης παρέχει αποτελέσματα υψηλής επιτυχίας στους σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

04. Εκπαιδευτική Μέθοδος

- Το μάθημα διαρκεί μιάμιση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ώρα!
- Σωστή αναλογία Ωρών/Τμημάτων
- 34 Διδακτικές Εβδομάδες (λήξη την 31/5)