Μαθήματα Γαλλικών – Φροντιστήριο Γαλλικών στον Άγιο Δημήτριο

Η Γαλλική γλώσσα μιλιέται από περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους και είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες.

Είναι μία γλώσσα που χρησιμοποιείται ευρέως στις διεθνής σχέσεις και θεωρείται γλώσσα του πνεύματος και των επιστημών. Η γαλλική γλώσσα ανοίγει το δρόμο για σπουδές σε φημισμένα πανεπιστήμια που προσφέρουν διεθνή αναγνωρισμένα πτυχία. Η Γαλλία είναι η 5η εμπορική δύναμη παγκοσμίως και προσελκύει επιχειρηματίες, επενδυτές και ερευνητές.

Στα ευρωπαϊκά κράτη τα Γαλλικά είναι από τις πρωτεύοντες γλώσσες εργασίας. Μεγάλες γαλλικές εταιρίες αλλά και εταιρίες γαλλόφωνων χωρών συνάπτουν οικονομικές σχέσεις με ελληνικές (συγχωνεύσεις, εξαγορές και εμπορικές συνεργασίες) και προσφέρουν σπουδαίες επαγγελματικές προοπτικές σε νέους που γνωρίζουν την γλώσσα. Μεταξύ αυτών οι Renault, Peugeot, Citroen, Carrefour, EPOM, Danone, Nestle,εταιρείες που απασχολούν 30.000 και πλέον εργαζόμενους στην Ελλάδα.

Η εκμάθηση Γαλλικών στο Simply English, καλύπτει όλα τα πτυχία Γαλλικών από το επίπεδο «Γαλλικά για αρχάριους» έως και το DALF C1-C2 αλλά και Γαλλικά για ενήλικες, όπως αυτά ορίζονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τα Γαλλικά και τα ποσοστά επιτυχίας που πετυχαίνουν οι σπουδαστές μας είναι υψηλότατο! 

Τα μαθήματα Γαλλικών στο φροντιστήριο Γαλλικών Simply English στον Άγιο Δημήτριο είναι μια μοναδική εμπειρία! Οι καθηγητές Γαλλικών μας είναι έμπειροι και με υψηλή κατάρτιση. Σκοπός μας είναι να μάθετε να μιλάτε Γαλλικά χωρίς άγχος, να καταλαβαίνετε με άνεση τα Γαλλικά, να τα διαβάζετε αλλά και να εκφράζετε τη σκέψη σας χωρίς καμία δυσκολία.