Μαθήματα Γερμανικών – Φροντιστήριο Γερμανικών στον Άγιο Δημήτριο

Τα γερμανικά είναι μία δύσκολη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γλώσσα. Όποια σχέδια και αν έχετε για το μέλλον σας, με τη γνώση της γερμανικής γλώσσας σας προσφέρονται τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες! Για την Ελλάδα αλλά και πάρα πολλές άλλες χώρες, είναι σημαντικό εργαλείο επαγγελματικής επικοινωνίας ειδικά στον κλάδο του τουρισμού και της βιομηχανίας. Υπάρχουν επίσης προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών αλλά και πολλές υποτροφίες για γερμανόφωνα πανεπιστήμια.

 

Τα Γερμανικά είναι η δεύτερη γλώσσα της επιστήμης και οι σπουδές στα γερμανικά πανεπιστήμια προσφέρουν διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία με ευκαιρίες εργασίας και καριέρας παγκοσμίως. Αποτελούν ιδιαίτερα προσιτή γλώσσα για τον Έλληνα μαθητή καθώς παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τα Ελληνικά.

Η εκμάθηση Γερμανικών στο Simply English, καλύπτει όλα τα πτυχία Γερμανικών από το επίπεδο «Γερμανικά για αρχάριους» έως και το DALF C1-C2 αλλά και Γερμανικά για ενήλικες, όπως αυτά ορίζονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τα Γερμανικά και τα ποσοστά επιτυχίας που πετυχαίνουν οι σπουδαστές μας είναι υψηλότατο! 

 

Τα μαθήματα Γερμανικών στο φροντιστήριο Γερμανικών Simply English στον Άγιο Δημήτριο είναι μια μοναδική εμπειρία! Οι καθηγητές Γερμανικώνμας είναι έμπειροι και με υψηλή κατάρτιση. Σκοπός μας είναι να μάθετε να μιλάτε Γερμανικά χωρίς άγχος, να καταλαβαίνετε με άνεση τα Γερμανικά, να τα διαβάζετε αλλά και να εκφράζετε τη σκέψη σας χωρίς καμία δυσκολία!