Αγγλικά για Παιδιά και Εφήβους

Τα Αγγλικά, είναι στην εποχή μας η γλώσσα που όλα τα παιδιά έρχονται σε επαφή μαζί της από τη τις πρώτες τους εξερευνήσεις. Σε βιβλία, παιδικές ταινίες, τραγούδια, παιχνίδια,την συναντάνε παντού. Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, όταν πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη την χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους επικοινωνία, σε γραπτό και προφορικό λόγο, και μάλιστα χωρίς να είναι καν η μητρική τους γλώσσα.

Όλοι οι γονείς το ξέρουμε καλά πως η εκμάθηση των Αγγλικών είναι πλέον απολύτως απαραίτητη ανάγκη. Πως είναι το μέσο για να μπορέσει να οικοδομήσει και να πετύχει τους στόχους του για μόρφωση και επαγγελματική καταξίωση.

Στο Simply English ξεκινάμε την εκπαίδευση των παιδιών από την ηλικία των 4 ετών, έχοντας ως στόχο την εξοικείωση με την γλώσσα και τη διαδικασία της μάθησης.

Έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε μια μοναδική πραγματικά μέθοδο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας η οποία βασίζεται στις αρχές της βιωματικής μάθησης. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εκπαιδευτικά βοηθήματα και άριστους εκπαιδευτές, μπορούμε και ανταποκρινόμαστε στην αποστολή μας αυτή. Τα παιδιά πολύ γρήγορα, αφομοιώνουν και αρχίσουν να κατανοούν με μεγάλη άνεση τη γλώσσα, με έναν τρόπο αποδοτικό και διασκεδαστικό συνάμα!

Αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό γιατί με την τεράστια προσαρμοστικότητα που έχουν τα παιδιά, μπορούν στη συνέχεια να προχωρήσουν γρήγορα,χωρίς καθόλου άγχος στα κυρίως μαθήματα της γλώσσας και τις εξετάσεις όταν αυτές αρχίσουν.

Τμήματα Αγγλικών για Παιδιά και Εφήβους

[ctu_ultimate_oxi_VC id=”1″]

Σημειώσεις

  • Ανάμεσα στις ηλικίες 7 – 12 μπορούν να εξεταστούν σε διάφορα πιστοποιητικά επιπέδου Pre A1 / A1 / A2
  • Μετά τα Pre A1 / A1 / A2, υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ τα οποία είναι επίπεδο Β1 / B2 / C1 / C2
  • Κατώτατο όριο ηλικίας για τις εξετάσεις δεν υπάρχει
  • Οι ηλικίες που εμφανίζονται πιο πάνω είναι ενδεικτικές και μόνο